Syria Polos Piping Ziya

Assalamualaikum,

Syria polos piping Ziya ini sama design dengan syria polos piping Liya sebelum ini. Bezanya adalah material yang digunakan dan juga bentuk tudung ini. Syria polos piping Ziya lebih cantik kerana berbentuk tirus.

Syria ini juga menggunakan kombinasi material denim(awning dan piping) dan cotton(body). Awningnya sangat mudah dibentuk kerana menggunkan material denim dan juga akan membuat bentuk muka nampak lebih panjang disebabkan saiz awning yg lebih panjang menutup pipi anda..

Material : Denim + Cotton
Size : M

Labuh dagu ke bawah : +-45cm
Bukaan muka : +-28cm

Non member price : RM 44
Member price : RM 42

Buy 2 pcs (mix items), get free member & member price!
Buy 3 pcs (mix items), get free member & member price & get free postage!



Code : Ziya 01
Status : Out of stock
Color : Dark brown/Deep orange


Code : Ziya 02
Status : Out of stock
Color : Soft grey/Soft pink


Code : Ziya 03
Status : Out of stock
Color : Deep pink/Turquoise


Code : Ziya 04
Status : Out of stock
Color : Soft green/Pink peach


Code : Ziya 05
Status : Out of stock
Color : Soft pink/Blue denim


Code : Ziya 06
Status : Out of stock
Color : Red/Blue denim


Code : Ziya 07
Status : Out of stock
Color : Black/Deep pink


Code : Ziya 08
Status : Out of stock
Color : Black/Turquoise


Code : Ziya 09
Status : Out of stock
Color : Soft pink/Maroon


Code : Ziya 10
Status : Out of stock
Color : Kelabu asap


Code : Ziya 11
Status : Out of stock
Color : Turquoise


Code : Ziya 12
Status : Out of stock
Color : Pink magenta


Code : Ziya 13
Status : Restock - Available
Color : Maroon


Code : Ziya 14
Status : Out of stock
Color : Purple


Code : Ziya 15
Status : Out of stock
Color : Dark grey


Code : Ziya 16
Status : Out of stock
Color : Mustard yellow


Code : Ziya 17
Status : Out of stock
Color : Red

Tudung Nadhira (size M)

Assalamualaikum,

Restock tudung Nadhira size M! Tudung Nadhira kali ini adalah dari Nur Kasih ye..
Tudung ini mudah dipanggil instant syria..ia dijahit sekali inner dan outer dan soft awning..

Material : Denim
Saiz : M

Labuh dagu ke bawah : +-37cm
Bukaan muka : +-24cm

Non member price : RM 38
Member price : RM 35

Buy 2 pcs (mix items), get free member & member price!
Buy 3 pcs (mix items), get free member & member price & get free postage!



Code : INM 12
Status : Out of stock


Code : INM 13
Status : Available


Code : INM 14
Status : Available


Code : INM 15
Status : Out of stock


Code : INM 16
Status : Available


Code : INM 17
Status : Out of stock


Code : INM 18
Status : Available 


Status : INM 19
Status : Out of stock

Tudung Nadhira (size S)

Assalamualaikum,

Restock Nadhira size S! tudung Nadhira kali ni adalah dari Nur Kasih.

Sedikit penerangan tentang tudung Nadhira ini lebih mudah dipanggil instant syria..Ia dijahit sekali inner dan outer.tudung ini juga soft awning ye..

Material : Denim
Saiz : S

Labuh dagu ke bawah : +-30cm
Bukaan muka : +-23cm

Non member price : RM28
Member price : RM25

Buy 2 pcs (mix items), get free member & member price!
Buy 3 pcs (mix items), get free member & member price & get free postage!



Code : INS 09
Status : Out of stock


Code : INS 10
Status : Out of stock


Code : INS 11
Status : Out of stock


Code : INS 12
Status : Available


Code : INS 13
Status : Available


Code : INS 14
Status : Out of stock
(tudung ini sahaja awning - cotton, body - denim)


Code : INS 15
Status : Available


Code : INS 16
Status : Available


Code : INS 17
Status : Out of stock


Code : INS 18
Status : Out of stock

New Update! (Monday, 25/03/2013)

Assalamualaikum..

Nantikan esok, new collection kami dan restock tudung Nadhira saiz S & M..

Thank you.. ^_^


Promosi! Untuk 20 terawal sahaja!

Assalamualaikum semua..

Kami ada promosi untuk anda semua.. Untuk pembelian RM150 dan ke atas akan menerima tony moly mini tint yg diminati ramai ini! Hanya 20 orang yg terawal saje ye..

Thank you.. ^_^


Clearance Stock!


Clearance stock, please visit our album at facebook pages

Clearance Stock!

Printing Tshirt

Assalamualaikum semua..

Hari ni olin xde update pun, just nak bagitau u all, sape2 yg tercari2 tempat untuk printing tshirt, bole la jengah n singgah ke facebook ni..


Boleh pm terus pada dia ye utk sebarang pertanyaan lanjut..

If korang penduduk kulaijaya, bole la terus ke econsave taman putri kulaijaya, kedainya betul2 bersebelahan dgn pintu masuk econsave. Bukan pintu besar econsave tau..pintu yg nak masuk utk shopping brg econsave tu..

Ok, itu saje utk hari ni..
Sekian, thank you u alls.. ;)

Ladies Fashion 08

Assalamualaikum ladies..

Update new stock for all ladies.. ;)

Buy 2 pcs, get free postage & free member fee!


Code : 3030-08 Brown


Code : 3030-08 Grey
Material : Cotton

Member price : RM 32
Non member price : RM 29

Shoulder : 36cm
Sleeve : 58cm
Length : 82cm
Bust : 90cm


Code : 3042-08 Black


Code : 3042-08 Blue
Material : Cotton

Member price : RM 35
Non member price : RM 39

Shoulder : 38cm
Sleeve 40cm
Waist : 86cm
Length : 74cm
Bust : 92cm


Code : 3045-08 Khaki


Code : 3045-08 Yellow
Material : Chiffon

Member price : RM 35
New member price : RM 39

Length : 112cm
Bust : 80-96cm


Code : 1761-22
Material : Cotton

Member price : RM 30
Non member price : RM 35

Shoulder : 35cm
Sleeve : 59cm
Length : 66cm
Bust : 100cm


Code : 523-08 Black


Code : 523-08 Blue


Code : 523-08 Grey


Code : 523-08 Red
Material : Cotton


Member price : RM 35

Non member price : RM 39


Shoulder : 40cm

Sleeve : 45cm
Length : 90cm
Bust : 70-140cm