Shawl Rania

Salam semua..
Shawl rania ni sweet sgt..shawl ni bkn bentuk segi 3..bkn juga bentuk segi 4..tak tau nak kate segi ape bentuk shawl ni.lain dari yg lain tau..hehe..
 style olin pakai kod RKS 01 ni tak same dgn kod yg lain2,ye..

Material : Cotton Silk

Price : RM 29
Member Price : RM 25


yg ni side view code RKS 01


RKS 01
Out Of Stock


RKS 01 (BACK VIEW)


RKS 02
Out Of Stock


RKS 02 (BACK VIEW)


RKS 03
Out Of Stock


RKS 04
Out Of Stock


RKS 05
Out Of Stock


RKS 06
Out Of Stock


RKS 07
Out Of Stock


RKS 08
Out Of Stock


RKS 09
Out Of Stock

Shawl Qaisara

Selamat malam semua..
Lama da tak update shawl rasenye,kan? jom kite cuci mata dgn Shawl Qaisara yg gorgeous! stok terhad tau..cepat order klu tak nak melepas.........

Material : Cotton

Price : RM 19 
next item, RM 15/pcs

Member Price : RM 15
next item, RM 12/pcs


APS 01
Out of stock


APS 02
Out of stock


APS 03
Out of stock


APS 04
Out of stock


APS 05
Out of stock

Selamat Hari Raya

Salam semua..

Kami Olieyn Ariana & Hairey Jefrey ingin mengucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri kepada semua customer Sweet2ariana yang sentiasa menyokong kami sehingga kini.

Kami ingin memohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki andai tersilap kata dan tersalah bicara sepanjang berurusan dengan kami.

Kepada yang balik kampung tu, hati2 di jalan raya. Semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju..

Tak lupa juga, hari raya yang mulia ni, lupakan la kesoronokan bermain mercun. Takut yang disangka panas hingga ke petang, tapi hujan di tengahari pula..

Kami akan beroperasi semula pada hari Isnin, 5 Septemper 2011. Kami akan buat clearance habis2an dan koleksi terbaru untuk anda semua.. Nantikan!



Salam sayang buat semua..

Wassalam..


Tudung Ekspress Qaleesya Now RM 30!


MATERIAL : LYCRA

AWNING : THAI SILK
SIZE : M
PRICE : RM35

NOW RM 30!
MEMBER PRICE : RM32
NOW RM 28!



EPL 001
Out Of Stock



EPL 002
Out Of Stock



EPL 003
Out Of Stock



EPL 004
Out Of Stock




EPL 005
Out Of Stock




EPL 006
Out Of Stock




EPL 007

Out Of Stock





EPL 008
Out Of Stock




EPL 009
Out Of Stock




EPL 010
Out Of Stock




EPL 011
Out Of Stock




EPL 012
Out Of Stock




EPL 013
Out Of Stock




EPL 014
Out Of Stock




EPL 015
Out Of Stock




EPL 016
Out Of Stock




EPL 017
Out Of Stock




EPL 018
Out Of Stock




EPL 019
Out Of Stock




EPL 020
Out Of Stock




EPL 021
Out Of Stock




EPL 022
Out Of Stock




EPL 023
Out Of Stock




EPL 024
Out Of Stock

Tudung Ekspress Hafni Now RM 30!


MATERIAL : COTTON
AWNING : THAI SILK
SIZE : M

PRICE : RM35

NOW RM 30!
MEMBER PRICE : RM32
NOW RM 28!


EPC 001
Out Of Stock


EPC 002
Out Of Stock


EPC 003
Out Of Stock


EPC 004
Out Of Stock


EPC 005
Out Of Stock


EPC 006
Out Of Stock


EPC 007
Out Of Stock


EPC 008
Out Of Stock


EPC 009
Out Of Stock


EPC 010
Out Of Stock


EPC 011
Out Of Stock


EPC 012
Out Of Stock


EPC 013
Out Of Stock


EPC 014
Out Of Stock


EPC 015
Out Of Stock


EPC 016
Out Of Stock


EPC 017
Out Of Stock



EPC 018
(tudung ni je lain, saiz s & kelim keliling tudung, cantik!)
Out Of Stock