Blouse Amber


Blouse polos yang bakal menjadi pojaan ramai sudah launching uolls!!


Blouse Amber nama diberi. Nama pun dah hebat ape ntah lagi kalau dah siap pakai. Kalah Amber Chia tawww



Letak satu teaser berpusu sekali PM tepi masuk, semua nak angkut beli lelaju. Pantass


Material : Poly crepe lembut dan serap peluh

Dihiasi Tweed exclusive sangat menaikkan seri
Nursing dan wudhu friendly
Cutting baju loose

Size : XS-XXXL

Harga : RM65
Termasuk penghantaran ke seluruh Malaysia

SERIUS BUYER ONLY ALLOWED!

Belilah siap-siap sebab blouse amber sangat sesuai dipakai kemana saja. Dah tu boleh matching pakai dengan seluar atau skirt, pasti letoppss!!


Berminat?

Isi borang di atas

ATAU


>>> PM or whatsapp 0177790787 <<<

>>> PM or whatsapp 0177790787 <<<
>>> PM or whatsapp 0177790787 <<<


















Printed Shawl Ranaa



Assalamualaikum semua..

Lame dah tak buka kedai kat sini..
Alhamdulillah,kini kami kembali dgn koleksi terbaru dari kami iaitu printed shawl ranaa..

Ranaa yang mempersona/kecantikan secantik tudung/shawl..sangat senang digayakan dengan material chiffon yg digunakan..

Confirm meletop korang nak suaipadan dengan baju plain/kosong!ape tunggu lagi?dah beli sekali,pasti nak beli lagi!

Material : Quality Chiffon
Jahitan baby seam/kelim

Type : Half end curve (separuh bulat)
Mana atas mana bawah? Ikut korang,sebab dua2 side boleh =)

Size : 0.7m x 2m
Lebar dan panjang utk adjust lebih labuh to L/XL

SERIUS BUYER ARE ALLOWED!

Harga : RM25
Termasuk penghantaran ke seluruh Malaysia

Berminat?

Isi borang di atas

ATAU

>>> PM or whatsapp 0177790787 <<<
>>> PM or whatsapp 0177790787 <<<
>>> PM or whatsapp 0177790787 <<<





RN 01
AVAILABLE





RN 02
AVAILABLE



RN 03
AVAILABLE




RN 04
AVAILABLE



RN 05
AVAILABLE




RN 06
AVAILABLE



RN 07
AVAILABLE



RN 08
AVAILABLE




RN 09
AVAILABLE



RN 10
AVAILABLE




RN 11
AVAILABLE



RN 12
AVAILABLE



RN 13
AVAILABLE



RN 14
AVAILABLE



RN 15
AVAILABLE



RN 16
AVAILABLE



RN 17
AVAILABLE




RN 18
AVAILABLE




RN 19
AVAILABLE